Selasa, 18 Mac 2014

Pantai Pasir Tengkorak

Salam semua,

Ini kesinambungan dari post ini :)

Kan saya ada inform untuk post gambar-gambar di pantai ni kan? Jadi sila lah lihat. Tapi maaf awal-awal nak bagitau yea, saya bukan orang yang suka ambil gambar. Ambil yang mana sempat je. So agak tak berapa lawa dan tak banyak gambar saya dapat post. Huhuu

Sila scroll ke bawah ye:)





Pic 1 : Tengok laut dia..tu la yang dikatakan emerald green.
 Eh, kadang orang cakap emerald blue gak. Hahaha ape-apelahh.. 
Memang cair tengok takda ombak pun..cepat je rasa nak mandi!





Pic 2: Ramai yang buat piknick dengan family day kat sini. 
Tapi hati-hati sebab terkadang monyet suka ambil makanan masa semua sebok pergi mandi. 
Haha so kenalah berjaga-jaga sebab ada jugak mata yang memerhati! 



Buat pengetahuan, kawasan ini kira sehala jalan dengan KILIM GEOPARK. So lepas korang pergi Island Mangrove cuci mata tengok helang sambar ikan dan lain-lain, boleh drive dan mandi kat sini! :) 



Tiada ulasan:

Catat Ulasan