Khamis, 24 Julai 2014

PAKEJ KAD KAHWIN (PLUS TQ TAG, KALENDAR, BUNTING, ARROW SIGN, BUTTON BADGE)

Salam readers,

Hee, sekarang dah niaga kad kahwin pulak saya ni. Tak apa la ye, promote kat blog saya ni, insya allah ada rezeki dan pada yang membaca boleh lah order dengan saya. ^^




Sekarang saya ada promo untuk pakej kad kahwin berharga RM600. Ini terdiri daripada KAD KAHWIN (LIPAT 2, ARTCARD 1000 PCS) , BUNTING (2) , ARROW SIGN (5) , TQ TAG+ KALENDAR (1000) & BUTTON BADGE (20). 

Details:

1. KAD KAHWIN (LIPAT 2, ARTCARD 1000 PCS)
        
- Kad yang besar, orang tua suka sebab senang nak baca :)
- Kalau tengok pakej lain, mereka ada yg tawarkan harga yang lebih murah. Tapi anda kena pastikan material kad dan saiznya. Material kad ni ialah artcard260, yg keras untuk kad kahwin.
- Yang pakej murah, berhati-hati jugak. Takut dia offer kualiti a4 biasa atau artpaper.
- Kad ini dalam full colour.. maknanya dalam kad tu anda boleh gunakan banyak colour. Perhatikan kalau dia tulis '1 warna', '2 warna'. Itu maknanya penggunaan warna yang maximum hanya 2 warna sahaja. Jadi sila teliti ye.

2. BUNTING (2)

- Size 2x5 ft , dua banting
- Yang ini boleh gantung di tempat nak masuk majlis supaya org tak salah masuk majlis. Sebabnya nanti kalau dah tersalah masuk, siap makan...hallamak..malu kot kuang kuangg ~ ~


3. ARROW SIGN (5)

- saiz 1x2 ft, 5 pcs (Ini besar tau, dan teeeraang! Bukan yang a4 tu. Orang tak perasan langsung kalau a4 sebab kecik sangat!)


4. TQ TAG+ KALENDAR (1000)

- Material artcard260, 1000 pcs.
- Biasanya kita stapler atau klipkan di doorgift

- Ini adalah option selain sticker, tapi dengan tag pun berbaloi. Hasilnya lebih nampk kemas dan exclusive ^_^ <-- tak ramai yang tahu fact ni

5. BUTTON BADGE (20)

- Ini sebenarnya merupakan aksesori sahaja. Tapi, ia penting supaya fotographer kenal dan noted siapa yang penting dalam majlis anda.
- Ada yang guna bunga dan disemat dengan duit. Sekarang ni orang guna supaya mereka boleh tulis nama, jadi kenangan gituu.


**Kalau anda share di facebook, maka akan kurang lagi RM10, jadi RM 590 :)


PM/ Wassap aini 0193986724 / qurratuaini01@gmail.com


4 ulasan:

  1. Cikna kawin nanti lella tempah kat sini.... Harap2 offer ni sampai bila2 ye....;-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. insyaallah..cepat2 lah kawin!hihih

      Padam
    2. Hehee, yg tu kne tnye pihak lelaki la Aini,.....;-)

      Padam