Rabu, 2 Julai 2014

AMWAY : Vitamin Mata!

Salam semua,

Hari ini saya ingin membuat satu review untuk salah satu vitamin AMWAY, Nutrilite Bilberry Plus yang mengandungi 60 gel lembut. Sebab saya buat review ini? Berdasarkan persekitaran saya, di mana mak saya, ibu sedara dan kawan-kawan dia ramai yang mengamalkan produk ini. 

Pada mulanya, mak sedara kenalkan botol ini ke mak lepas dia tak lagi pakai cermin mata dengan hanya mengamalkan Bilberry Plus. Dia siap bagi lagi sebotol tanda excited nak suruh jadi macam dia jugak! 

Waktu tu mak saya buat tak endah je, walaupun dulu dia yang selalu mengadu power mata dia naik. Tak berapa lama selepas itu, kat tempat kerja dia riuh cerita pasal AMWAY. Kawan-kawan dia cerita betapa syoknya diorang sebab kurang dah power cermin mata mereka. Beberapa minggu je masa amalkan Bilberry ni, mereka dah tak pakai cermin mata lagi dah. Mak saya pun pelik lah.

Dalam hati dia cakap..'aik,dah sampai expired dah botol tu uda (mak sedara) bagi..baru tau semua dia cerita tu betul!' Huhu, jadi, dia pun order dengan saya. Hasilnya, power cermin mata dia pun kurang. Tak ada dah dia nak mengadu pening la, tak nampak lah, power mata macam dah naik lah dan etc. Huahua

Itu kisah dalam persekitaran kehidupan saya ye. Tak ada tokok tambah.

Ini details info untuk produk ni:-

Nutrilite Bilberry Plus


Berikut kelebihan dan penerangan terperinci untuk Nutrilite Bilberry Plus :-



Untuk menikmati kehidupan sepuasnya, semua enam deria anda, terutamanya mata, mesti berfungsi dengan efisien. Anda tidak ingin terlepas cahaya, tekstur, warna atau bentuk apabila melihat benda-benda. Memperkenalkan Nutrilite Bilberry Plus, yang boleh membantu menyokong penglihatan normal. Ia mempunyai kombinasi pekatan semula jadi, kaya dengan bahan kandungan yang membuka mata anda terhadap faedah-faedah daripada pemakanan yang seimbang.

Penggunaan yang Disyorkan : Ambil dua gel lembut sehari, seeloknya dengan sajian.

Ciri-ciri:
  • Mengandungi 36 mg ekstrak Bilberi, yang memberi 25% anthocyanosides.
  • Mengandungi 5 mg Ekstrak Marigold, yang memberi 1.2mg lutein.
  • Mengandungi 175 mg Minyak Tuna, yang memberi 45 mg DHA, asid lemak omega-3.
  • Fitonutrien.


Manfaat:
  • Untuk menyokong penglihatan normal.
  • Antioksidan ditemui semulajadi dalam retina, dan diperolehi hanya daripada makanan & suplemen.
  • Perlu untuk mengekalkan tisu mata yang sihat
  • Wujud semula jadi dalam tumbuhaan dan buah-buahan, untuk membantu mencapai keseimbangan   dietari dan pemakanan optimum.

Gel lembut dibuat daripada gelatin lembu yang sensitive kepada orang yang beragama Hindu dan Vegetarian (memakan sayur sahaja).

# Hubungi wahyudi: 01137862076 (wassap/sms/call)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan