Rabu, 27 Ogos 2014

Ahad, 24 Ogos 2014

Segmen Blogwalking : When I Was A Kid by AinaAkmal

Assalamu 'alaikum,

Nampaknye arini ada kesempatan nak join segmen AinaAkmal : When I Was A Kid :)

When I was a kid..

All that I knew is only this ONE word..





PLAY


That's all.
He..How I wish I am still playing the same. Yet it's only a silly wish.
I've grown up now. And there is no time playing around. 
Cause the grown up people have only this word...

...

Responsibility



Click to sponsor's page ;)


Isnin, 18 Ogos 2014

Pakej Photobooth lengkap!

Assalamu'alaikum,

Rindu pulak lama tak update blog. Line internet sini slow sangat. Huhu maafkan saya wahai pembaca sekalian.

Kepada mereka yang nak buat sendiri meja Photobooth untuk wedding, memang cukup mudah dengan pakej ni. Cuma sediakan kain alas meja, gula2 dan coklat fountain. Yang lain ada dalam pakej ni dah ;)

Jom tengok lagi Pakej Photobooth lengkap ini :)





Guestbook dalam pakej rm290. 
Kalau beli guestbook sahaja pun cuma Rm55 je ;)


Table frame Rm30 (3 table frame dgn design)

Props yang lawa ni cuma Rm2.50 (4 kpg)

Ada wedding tree . Siap ink dan stand^^


Ada welcome board siap stand ^^


Nak tengok banyak lagi design? 
Whatsapp aini 0193986724
♡♥♡



Rabu, 13 Ogos 2014

Terima kasih kepada Blogger UntOngLAAAA

Assalamu 'alaikum

Saya buat entry ini khas kepada blogger Khudri, dari UntOngLAAAA.

Macam tak terfikir pula jadi follower ke #100 pun dapat direview. Secara jujur, saya lagi la follower tak sampai pun #50. Pada saya blog UntOngLAAAA berkali-kali kali lebih bagus dari blog Hijaukoko (bukan memuji ye ni,jujur hehe)

Nak tengok lebih? Pergi ke http://khudri2337.blogspot.com/ dan follow dia.

P/S: follow saya jugak!mihmihh



Selasa, 12 Ogos 2014

Doorgift Buku Yasin Untuk Majlis Anda!

Assalamu'alaikum,

Selamat Pengantin Baru kepada rakan-rakan yang telah mendirikan rumah tangga. Moga berbahagia ke akhir hayat anda. Kepada yang sedang merancang ke arah itu, kenalah bersiap sedia membuat persiapan ya.

Di sini disediakan beberapa contoh design buku yasin sebagai doorgift kepada para tetamu. Amat berbaloi dijadikan hadiah kepada mereka yang datang ke majlis anda. Selain cantik, moga-moga ada bahagian pahala kepada sesiapa yang membacanya.

Doorgift buku yasin untuk majlis perkahwinan, tahlil, aqiqah dan lain-lain ini adalah dari kombinasi design yang cantik serta kertas yang berkualiti. Okey, so jom kita tengok antara design yang kami sediakan.



YS001-YS006



YS007-YS012



YS013-YS018



DESIGN YANG TELAH DIHANTAR KE CUSTOMER



DESIGN YANG TELAH DIHANTAR KE CUSTOMER


BERMINAT : 0193986724 AINI (PM/WASAP)


Sabtu, 9 Ogos 2014

Pakej RM 700 & Design Kad

Assalamu 'alaikum,


Pakej Kad Kahwin berharga RM700. Jom kita semak apa kita boleh dapat dengan pakej ini :)


  1. KAD KAHWIN (LIPAT 2@3, ARTCARD 1000 PCS) ,
  2. BUNTING (2) , 
  3. ARROW SIGN (5) ,
  4. TQ TAG+ KALENDAR (1000) 
  5. WEDDING BALLOON A2 WITH FRAME
  6. INK COLOUR (1)
  7. STAND EASEL WOOD


Antara design

GAMBAR 1

GAMBAR 2

GAMBAR 3

GAMBAR 4

GAMBAR 5

Jumaat, 8 Ogos 2014

Target 1 Juta Petisyen Million Souls Fight For Gaza!

Assalamu 'alaikum, 

Entry ini dibuat berhubung kenyataan Aman Palestin yang mengajak kita semua tak kira bangsa dan agama untuk sama-sama menyertai dan mengisi petisyen Million Souls Fight For Gaza ini.

Tujuan petisyen ini adalah kerana untuk menyatakan bantahan dan mendesak beberapa perkara berikut:


1) Mendesak Russia dan China untuk memberi tekanan kepada Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) dan Majlis Keselamatan PBB supaya menghentikan serangan terhadap Gaza.

2) Mendesak kerajaan Mesir membuka pintu Rafah dan memberikan laluan untuk bekalan makanan dan ubat ubatan.

3) Mendesak penganas regim Zionis Israel menghentikan pembunuhan etnik yang mensasarkan orang awam sebagai mangsa perang.

4) Memberi tekanan kepada UAE untuk menghentikan sumbangan keatas Israel.

Kepada semua, jangan bertangguh apabila melihat entry ini. Masa sangat suntuk bagi rakyat Palestin disana mendapatkan keadilan dan hak mereka. Sekarang baru berapa ribu je yang sign petisyen ni.

Sign petisyen kat sini @ Gopetition.com


Rabu, 6 Ogos 2014

Segment Blogwalking Ogos by Karya Mahirah

Assalamu 'alaikum,

Segmen blogwalking dari blogger Karya Mahirah :)

 klik untuk ke link sponsor
Klik banner untuk ke link penaja



Syarat pihak penaja:-

Follow blog Karya Mahirah > Tulis entry macam saya > Drag banner dia & buat backlink > Tinggalkan link pada komen penaja > blogwalking ke semua peserta (ni best nih) > orang Malaysia! 

*TAMAT 15 OGOS 2014*




Selasa, 5 Ogos 2014

Menang tempat ketiga dalam GA Ihya Ramadhan

Assalamu 'alaikum,

Selamat hari raya! Maaf ye entry ni sangat lambat diupdate. Entry ini dibuat berikutan dari rezeki yang saya tulis di entry ini. Terima kasih berbanyak-banyak kepada pihak sponsor dari blogger Ummudd yang taja giveaway ini. :)


Tak sangka sungguh. Sangat bersyukur :)
Kepada blogger Fiza Halim, terima kasih ya. Moga murah rezeki anda selalu. Amin :)


Ahad, 3 Ogos 2014

[GIVEAWAY] Note Cards From Jasper

Assalamu 'alaikum,

Giveaway terbaru saya joined, Notecards from Jasper dari blog Doodles of Life! ;)


Klik gambar ke link pihak sponsor
Cik sponsor namanya Farah. Terima kasih ya sudi buat giveaway ni. Moga bertambah erat ukhwah sesama blogger! :)