Rabu, 6 Ogos 2014

Segment Blogwalking Ogos by Karya Mahirah

Assalamu 'alaikum,

Segmen blogwalking dari blogger Karya Mahirah :)

 klik untuk ke link sponsor
Klik banner untuk ke link penaja



Syarat pihak penaja:-

Follow blog Karya Mahirah > Tulis entry macam saya > Drag banner dia & buat backlink > Tinggalkan link pada komen penaja > blogwalking ke semua peserta (ni best nih) > orang Malaysia! 

*TAMAT 15 OGOS 2014*




58 ulasan:

  1. Assalamualaikum.. yea.. saya datang dari blog karya mahirah! =D

    BalasPadam
  2. wslm, tima kasih ya menyinggah :)

    BalasPadam
  3. Salam..datang membalas kunjungan dari segmen yang sama

    BalasPadam
    Balasan
    1. slmt dtg ke blog kecik saya :)

      Padam
  4. Salam perkenalan, sy dr segment yg sama... singgah la sini

    BalasPadam
    Balasan
    1. insya-allah sy buat kunjungan.slm kenal :)

      Padam
  5. balas kunjungan dari segmen yg sama ^^
    thanks ya

    BalasPadam
    Balasan
    1. tima kasih jugak singgah sini ye :)

      Padam
  6. singgah BW sini dari segmen yg sama..
    all the best..

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kenal ye,tq.nanti sy kunjung balik :)

      Padam
  7. kunjungan balas ke sini. :)
    follow n klik2 nuffnang yg tengah menari.

    BalasPadam

  8. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sudi menjemput..insya allah ;)

      Padam
  9. Saya singgah dan follow sini. :) http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  10. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    BalasPadam
  11. Balasan
    1. salam kenal juga,nanti sy singgah. :)

      Padam
  12. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq..kunjungan akan dibalas saat saje lg hehee :)

      Padam
  13. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  14. Salam bw balas kunjungan.. salam ukhwah & t kasih.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. sama-sama.salam kenal juga :)

      Padam
  15. jengah sini. ^^

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  16. salam..

    singgah beraya di sini dari segmen yang sama.
    jemput singgah://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq bbwana..sedap2 tgk kek kat blog..melelehh huhuhuu

      Padam
  17. Salam kenal...singgah dari segmen yang sama..done follow sini..

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  18. salam...
    singgah sini..

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam miya,trm kasih berkunjung ke sini.done blogwalking ke sana ;)

      Padam
  19. singgah dari segmen yang sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq,done berkunjung ke sana sesambil tambah duit tabung blog :)

      Padam
  20. hi salam kenal...follow sini dari segmen yg same..jemput follow me back ye...tq :)

    http://eirza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wslm. Tq jd follower sy.nanti sy balas kunjungan dan jd follower eirza ;)

      Padam
  21. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. View mine :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq berkunjung dila,kunjungan dibalas ;)

      Padam
  22. singgah follow awak...jenguk sini ye=)http://umihajrah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  23. Assalam, hai fara dtg dari segmen yg sama..

    BW sini dan follow awak =)

    BalasPadam
  24. singgah blogwalking....
    semoga berjaya....

    http://freejustforu.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  25. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    salam kenal and done follow sini..
    jemput singgah blog CT pulak yaaa..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    BalasPadam
  26. blogwalking dari segmen yg sama..:)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  27. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  28. Assalamualaikum, wawa datang dari segmen yg sama follow sini :)

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    BalasPadam
  29. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    BalasPadam
  30. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam
  31. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    BalasPadam